Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

V Liberci na třetím místě

Na halovém turnaji obsadili Klokani třetí příčku.

Fotbalisté Bohemians 1905 skončili na halovém turnaji v Liberci na třetím místě. Zelenobílí prohráli s Libercem a Mladou Boleslaví, porazili Jablonec. Vítězem turnaje se stali domácí fotbalisté Slovanu Liberec.

Trenéři do Liberce přivezli mladý tým bez několika starších hráčů (např. bez Sňozíka, Nikla, Lukáše, Hartiga), naopak se představili někteří mladí - Potočný nebo Kraus. Klokani měli ve všech zápasech blízko k výhře, v prvním utkání se Slovanem vedli už po dvou vteřinách po gólu Štohanzla. Liberec poté zápas otočil. Ve druhém utkání, s Jabloncem, si Bohemians už vedení vzít nenechali a postupně ho navyšovali. V posledním zápase Pražané s Mladou Boleslaví dlouho vedli, až v posledních dvou minutách o výhru přišli. 

Mužstvo tentokrát vedla trenérská dvojice Medynský, Hradecký. "Stál jsem v klidu opodál a užíval si podívané, tentokrát se vedení mužstva ujala zkušená dvojice. Kluci si zahráli pro radost, nehrálo se o žádné peníze a bylo to příjemné zpestření sezony. Pro naše mladíky to byla dobrá zkušenost," řekl k turnaji trenér Pavel Hoftych.