Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Bohemce začíná Tipsport liga

Pro fanoušky první velká příležitost zhlédnout Klokany v akci

Bohemce začíná Tipsport liga

Ve středu od 15 hodin hraje Bohemka v Satalicích svůj první ostrý zápas roku 2012. Protivníkem jí je ambiciózní Jablonec, takže hned z kraje roku ostrá zkouška. Stejného soupeře Klokani přivítají uprostřed února v STA, ale ve středu je psán jako domácí celek právě soupeř ze severu, a proto vršovičtí nastoupí ve žluté sadě dresů.

Co se týče vstupného, tak cena byla stanovena na 50 Kč (zlevněné pro mládež a seniory 30 Kč). Z důvodu zvýšeného nároku na pořadatelskou službu byla cena zvýšena o 10 Kč oproti ostatním zápasům. Vstupné na celý den (v případě odehrání dvou utkání po sobě se platí jedno vstupné) za těchto podmínek platí i ostatní fanoušci zúčastněných týmů.

Pořadatel Bohemce vychází v ostatních směrech kolem zimní ligy maximálně vstříc a i když lze tento krok označit za smutný, respektujeme ho. Výše vstupného není v žádném případě odhadována dle násilnosti fanoušků, ale podle celkového počtu návštěvníků. Jelikož na zápasy Klokanů chodí pravidelně větší návštěva, je nutností ze strany pořadatelů i zvýšit nároky na pořadatelskou službu. V žádném případě se nejedná o obohacování na příznivcích Klokanů.

Sportovní areál FC Satalice
U Arborky, Praha 9 - Satalice

FK Jablonec x Bohemians 1905
11. ledna, výkop v 15.00