Australská kuchyně v Ďolíčku
Tomáš MutinskýOchutnej originální speciality přímo při nedělním utkání.
Austrálie k Bohemce prostě patří. Maskotem klubu je již dlouhá desetiletí klokan, název si klub přivezl vlastně také z nejmenšího světadílu a legendární klubovou výpravu z roku 1927 zná snad každý. Nyní budou moci všichni fanoušci ochutnat v Ďolíčku i australskou kuchyni. Svůj stánek si na náměstíčku totiž otevře PieShop.cz.Cílem týmu z Pie Shopu je seznámit všechny s nejlahodnějšími masovými a vegetariánskými koláči, na které čerpá inspiraci právě i v Austrálii. Výdejních míst, kde se k těmto dobrotám dostanete, je po Praze již několik. A v neděli se mezi ně zařadí i Ďolíček.
Před utkání, o poločasové přestávce, nebo i po zápase si tak budete moci vychutnat právě tyto speciality z Austrálie přímo na stadionu.
A jak se takový "páj" jí? PieShop přináší hned několik možností:
1. Nožem a vidličkou, pokud jíte s rodiči.
2. Rozlomený na půl, pokud jíte se svojí drahou polovičkou.
3. Snězte ho rukama přímo z tácku, pokud koukáte na sportovní utkání.
4. Strhněte horní část koláče a pusťte se do páje lžící, pokud jíte sami.
5. Vložte páj vrškem do misky hrachové polévky, okořeňte si to troškou kečupu, pokud na někoho chcete zapůsobit.