Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Do Final Four vstoupíme v sobotu

Zápas s Olomoucí začíná ve 14:00, upřesňující informace ve článku.

Do Final Four vstoupíme v sobotu

Úterní los na Vyšehradě přisoudil Bohemce do semifinálového boje Olomouc, samotný zápas začně na umělé trávě Slavoje ve dvě hodiny odpoledne. Druhou semifinálovou dvojici tvoří taktéž česko-moravské týmy: FC Fastav Zlín a FK Mladá Boleslav. Jejich zápas začíná již v 11:30.

Bohemians Praha 1905 - FK Slavoj Vyšehrad 4:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905 - FK Slavoj Vyšehrad 4:0 (1:0)
V neděli se již bude bojovat o celkové vítězství. Nejdříve ale nastoupí oba poražení semifinalisté na hřiště v 11 hodin, od 13:30 budou lidé svědky finálového klání Tipsport ligy. V sobotu i v neděli se bude platit vstupné 50 Kč, senioři mají vstupenku zlevněnou.

Před Klokany jsou tedy dva těžké zápasy. Nejdříve v sobotu poměří síly se Sigmou Olomouc. Hanáci pravděpodobně dorazí do Prahy s rezervním týmem. Na stejný den si totiž na Slovensku domluvili zápas s Trnavou, kam je pravděpodobné, že trenér Václav Jílek nominuje hráče A mužstva. I druholigová rezerva Sigmy je ale nebezpečná. Ve skupině C neprohrála ani jeden zápas a potrápila jak Brno (3:3), tak i nakonec postupující Zlín (1:1). S celkovým počtem pěti bodů obsadila druhou příčku.

Ze skupiny B, která se hrála v Mladé Boleslavi, postoupil "domácí" FK. Ten jako jediný v Tipsport lize nedostal ani branku a stejně jako Klokani neprohrál zápas. Navíc svěřenci trenéra Karla Jarolíma předváděli střeleckou podívanou. Ve skupině smetli postupně Pardubice (6:0) a Hradec Králové (7:0), s Varnsdorfem se dle výsledku potrápili více (1:0). Ovšem i Mladá Boleslav dorazí do Prahy s hráči druhého sledu. A mužstvo odjíždí v pátek na soustředění do Rakouska a finálového turnaje se nemůže zúčastnit.

Bohemians Praha 1905 - FK Slavoj Vyšehrad 4:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905 - FK Slavoj Vyšehrad 4:0 (1:0)
Mezi favority turnaje se tedy zařadil Fastav Zlín. Jak bylo již psáno, ve skupině C remizovali se Sigmou (1:1), dále ale porazili Opavu (3:2) a Brno (1:0). I přes těsné výsledky se podařilo Zlínu postoupit, hráči tedy budou muset o víkendu za svými zápasy cestovat až do Prahy. Navíc jejich semifinálový zápas začíná již v 11 hodin.

Fanoušci, kteří se nedostaví osobně na Vyšehrad, budou moci sledovat aktuální zpravodajství z našich víkendových zápasů na oficiálním Twitter účtu, poločasové a závěrečné výsledky naleznete i na Facebooku a Virtuální Ďolíček přinese samozřejmě reportáže i pozápasové ohlasy. Živé přenosy nabídne Tipsport TV.