Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Pohárovou cestu začneme v Zápech

Klokani mají před sebou 2. kolo MOL Cupu.

Pohárovou cestu začneme v Zápech

Po derby se Slavií čeká Klokany před reprezentační pauzou ligový duel s Libercem. Ještě v týdnu se Bohemka vydá do Záp, kde se postaví domácímu celku v utkání 2. kola MOL Cupu. Třetiligový celek přešel v úvodním kole českého poháru přes Libiš po gólech Stehna a Matějky (2:0). Zápy ve skupině B České fotbalové ligy drží třetí příčku. Do soutěže vstoupili vítězstvím nad rezervou Dukly Praha (5:2). Následující dva zápasy byly rozhodnuty až v penaltovém rozstřelu. V Živanicích byli úspěšnější domácí, když v základní hrací době padla jedna branka na každé straně. V neděli před domácím publikem proti Zbuzanům bylo skóre po devadesáti minutách stejné (1:1), ale bod navíc si připsaly Zápy. Klokani nebudou moci počítat s Kamilem Vackem, který si bude odpykávat trest za červenou kartu z derby.

V kádru Záp najdeme i bývalé hráče Bohemians. Jedním z nich pravý obránce Pavel Hašek, střelec posledních dvou branek týmu. Bohemkou prošel i Michal Pávek. Do střelecké listiny třetí ligy se zapsali i Hron, Putz, kapitán Jelínek a Matějka. Na šanci nastoupit proti Klokanům budou čekat i mladíci. Mezi nimi ještě stále náctiletí Matoušek s Kaislerem. Pak také jen o rok starší Kubů s dalším vrstevníkem Stehnem a Jankem.

Čtvrteční trénink v Uhříněvsi
Čtvrteční trénink v Uhříněvsi

Pohárové utkání v Zápech se hraje ve středu od 17:00. Hlavním rozhodčím bude Jiří Houdek. Asistovat mu budou Tomáš Mokrusch s Jakubem Hrabovským.

Našim fanouškům, kteří dorazí vlastními auty, doporučujeme parkovat u místního hřbitova. Počítejte s tím, že v blízkosti zápského fotbalového areálu to s parkováním bude velmi obtížné. Z Prahy se do Záp dá také dostat autobusem. Z Letňan můžete jet spojem v 15:21, který do Záp dorazí v 15:49. Stejná linka 376 jede z Letňan i v 16:21 a na místo dorazí v 16:49. Do Záp lze jet i autobusem 367 z Černého Mostu v 15:35, přestoupit na náměstí v Brandýse nad Labem a odtud v 16:15 vyrazit linkou 376 do Záp.

Základní vstupné na pohárové utkání je 70,-, důchodci a děti do 150 cm pořídí lístek za 40,-.

O nejdůležitějších událostech zápasu budeme informovat na sociálních sítích. Zdejší stadion si v mapě můžete najít ZDE.