Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Pět vstřelených gólů zajistilo dvě vítězství

Klokani zvítězili v dvojzápase s Teplicemi.

Pět vstřelených gólů zajistilo dvě vítězství

Od začátku nastoupil do prvního utkání také Kovařík. První zakončení měl na svědomí teplický Hyčka, ale branku Klokanů vysoko přestřelil.

Radovali se ale Bohemians. Gólman Němeček vyběhl mimo šestnáctku a minul míč, který sebral Koubek a střelou do prázdné branky poslal svůj tým do vedení. O necelých deset minut později si Vackův centr našel Hronek a hlavičkou na zadní tyč zvýšil náskok.

Korigovat skóre mohl Mareš, ale Valeš tváří v tvář skvělým zákrokem šanci domácího útočníka zneškodnil. Třetím střelcem Klokanů mohl být Vacek, ale ve své příležitosti zakončoval na dlouhou nohu a branku netrefil.

Teplice - Bohemians
Teplice - Bohemians
Druhý poločas byl na šance o něco skoupější, přesto mohli Klokani zvýšit náskok. Střídající Novák hledal přihrávkou před brankou Necida, ovšem zasáhnout stihl vracející se obránce, jenž míč odkopl do bezpečí.

Sám Novák byl v závěru blízko třetí brance. Balon mu přiťukl Kovařík a obstřel mladého záložníka zneškodnil Němeček.

V prvním utkání si tak Klokani připsali vítězství a čisté konto k tomu.

Hned na startu druhého zápasu se opakoval příběh toho prvního. V úvodu přišla chyba teplického brankáře a tentokrát to byl Chramosta, kdo zařídil rychlé vedení Bohemky.

S rychlou odpovědí ale přispěchal Kronus, jenž střelou na bližší tyč srovnal stav duelu. První půle nabídla i několik dalších zajímavých situací, ale branka nakonec nepadla.

Teplice - Bohemians
Teplice - Bohemians
Po změně stran se radoval Puškáč, který se vyšplhal v šestnáctce nejvýše a hlavou skóroval. Hlavní sudí mu radost překazil, neboť odpískal útočný faul. To ale nemuselo forvarda Klokanů mrzet dlouho. Chvilku poté si totiž našel odražený míč po souboji Marečka s Chramostou a nádherným obloučkem přes gólmana Čtvrtečku vrátil vedení na stranu Bohemky.

Z lavičky nastoupil do duelu také Matěj Koubek. Pár minut po příchodu na hřiště si převzal míč v šestnáctce, pohrál si s obráncem a jako zkušený bombér s přehledem balon uklidil na zadní tyč.

Zelenobílí si hlídali dvoubrankový náskok a vývoj duelu kontrolovali. Velmi dobrým výkonem se prezentoval Lehovec, jenž několikrát pronikl po levé straně. K dalšímu vstřelenému gólu ale aktivita mladého obránce nevedla. Naopak v samém závěru ještě stav utkání korigoval hlavou Ledecký.

Žádné další drama už Klokani nedopustili a i ve druhém sobotním zápase nad Teplicemi zvítězili.