Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Hráči na hostování ve druhé lize

Útočník Pavel Osmančík skolil rozhodujícím gólem Slavii.

Hráči na hostování ve druhé lize

Na scénu se po reprezentační pauze vrátila také druhá nejvyšší soutěž. V ní sbírají vytížení kmenoví hráči Bohemians. Druhá liga navíc nabírá na tempu a týmy čeká už příští středu vložené 23. kolo.

Pavel Osmančík (FK Varnsdorf) - po reprezentační přestávce mu osud přichystal speciální zápas, kdy jeho Varnsdorf odcestoval na hřiště Příbrami, kde na podzim působil. Na hrací ploše strávil 75 minut a na lavičce mohl pak slavit vítězství, o kterém rozhodl gól v šesté minutě nastavení. Uprostřed týdne odehrál podobnou minutáž v dohrávce s Duklou. Té vstřelil gól, jímž korigoval průběžný stav, ale Pražané si nakonec odvezli výhru 4:3. O víkendu pak Varnsdorf u Šluknovského výběžku přivítal B tým pražské Slavie. Utkání rozsekl v nastavení první půle jediným góle duelu právě Osmančík.

Denis Vala (FC Sellier & Bellot Vlašim) - rychlý obránce odehrál v obou zápasech Vlašimi téměř kompletní porci minut. Nejprve doma Vlašim rozprášila Třinec (4:0) a na Bílou sobotu pak nadělovala také v Prostějově, kde shodně nasázela čtyři branky a po stejném výsledku vezla do Vlašimi tři body. Z tohoto utkání Vala odstoupil v 78. minutě. 

Stefan Vilotić (FC Sellier & Bellot Vlašim) - srbský zadák zůstal součástí obrany také po reprezentační přestávce. Proti Třinci i Prostějovu odehrál kompletních devadesát minut. Podepsal se pod dvě čistá konta a šest získaných bodů Vlašimi. 

Program v dalším týdnu:
15. dubna, sobota, 16:30 | Vlašim (Vala, Vilotić) - Dukla
16. dubna, neděle, 10:15 | Olomouc B - Varnsdorf (Pavel Osmančík) 
19. dubna, středa, 17:00 | Slavia B - Vlašim (Vala, Vilotić)
19. dubna, středa, 17:00 | Varnsdorf (Osmančík) - Jihlava

Přímé přenosy z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY naleznete ZDE.