Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Švarc přivezl kufřík s milióny

Na ruzyňském letišti se objevil společně s Kamilem Čontofalským a s úsměvem na tváři. Prezident klubu <b>Pavel Švarc</b> v pravé ruce pevně svíral hnědý kufřík. "Rusové platí hotově, v tom je jejich velká výhoda," naznačil, že obsahem kufříku by mohlo být oněch deset miliónů korun, které Zenit Petrohrad vysázel za Čontofalského. Funkcionáři Bohemians právě uzavřeli svůj největší obchod zimy a výrazně tak pomohli klubovému rozpočtu.

Švarc přivezl kufřík s milióny

Čontofalský a Švarc přiletěli přímou linkou z Petrohradu, kde od čtvrtečního odpoledne pobývali. Nejprve se setkali s vedením Zenitu v Moskvě a poté se přesunuli na východ země do sídla klubu. V pátek v 17:30 se už hlásili sekretáři Chadimovi, který je přijel vyzvednout na ruzyňské letiště. Čtyřiadvacet hodin nadupaných událostmi skončilo s očekávaným výsledkem. „Jednání trvala v pátek ráno čtyři hodiny. Nebyla jednoduchá, ale nakonec jsme se dohodli. Cena je v rámci našich představ, tedy okolo deseti miliónů. Navíc získáme z případného dalšího Kamilova prodeje několik desítek procent,“ nastiňuje podmínky smlouvy Pavel Švarc.

Odchodem Čontofalského se brankářskou jedničkou v zelenobílém dresu stává Peter Holec. Ovšem vedení vršovického klubu hledá dalšího gólmana. Nemělo by jít o zkušeného brankáře, ale o nadějného mladíka, který by kryl Holcovi záda. „Hned v pondělí začneme jednat. Naše první kroky budou směřovat na Letnou,“ naznačuje Švarc směr zájmu.