Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Příprava: Bohemka - Admira/Slavoj 4:1

V dalším ze série přípravných utkání porazila dnes Bohemka v Nymburce třetiligový celek Admira/Slavoj 4:1. Úvodní gól vstřelil Hartig, po změně stran se trefil Bednář z penalty, Rajnoch a Polodna. Soupeř snížil dvě minuty před koncem. "Pojali jsme střetnutí tréninkově, o poločase jsem vystřídal osm hráčů. Přesto jsme mohli dát osm gólů. Nechal jsem na hřišti gólmana Šimona, Holec bude chytat v neděli proti Petržalce," objasnil trenér Uhrin. Nedělní zápas bude generálkou na ligu, jež začne o týden později v Českých Budějovicích. "Sestava by se už pravděpodobně té ligové měla blížit."

Příprava: Bohemka - Admira/Slavoj 4:1

Poprvé nastoupil v dresu Bohemky i host ze Sparty Josef Obajdin. Odehrál první poločas. "Jsem s ním spokojen, měl několik šancí a dobře hledal i spoluhráče. Počítám s ním do základu," potvrdil Uhrin

Zdravotní stav hráčů je bezproblémový. Normálně již trénují i Dvořák a Kozel. "Potřebují natrénovat, do zápasů s nimi ještě nepočítám."

Sestava: Šimon - Lesák (46. Baláž), Janáček (46. Švejdík), Obermajer, Třasák - Strnad (46. Zoubek), Szabó (46. Rajnoch), Kisel (46. Bednář), Koukal (46. Melecký) - Hartig (46. Polodna), Obajdin (46. Klinka).