Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Generálka na ligu: Bohemians - Petržalka 3:2

V posledním přípravném utkání před ostrým startem ligového jara zdolala Bohemka v Nymburce slovenskou Petržalku 3:2. Na úvodní branku hostí odpověděl z penalty Bednář po faulu na něho. Do poločasu se svým premiérovým gólem v dresu Bohemky prosadil Obajdin. Po změně stran Petržalka tečovanou střelou vyrovnala, ale Bednář zajistil Bohemce svou druhou trefou vítězství. "Soupeř mě překvapil, hrál velmi dobře. Inkasované branky nejdou na vrub obranné řady, ale tentokrát v defenzivní činnosti zklamala záloha," podotkl jinak spokojený trenér Dušan Uhrin.<br/><br/> <i>Reportáž v sekci Zápasy</i>

Generálka na ligu: Bohemians - Petržalka 3:2

Sestava se určitě podobala té, ve které Bohemka nastoupí v 16. ligovém kole v Budějovicích. "K nějaké malé změně ještě dojít může," nebyl si Uhrin ještě stoprocentně jistý. Kvůli čtyřem žlutým kartám nemůže hrát Kisel, a tak ho Bohemka s klidným svědomím v tomto týdnu uvolnila na sraz slovenské reprezentace. Nejistá je stále situace okolo odchodu Hartiga do Ruska. "Oslabila by se konkurence v útoku, ale pokud se klub potřebuje dostat do finančního klidu, asi se Lukáš uvolní. V týmu bych ho rád měl, uvidíme po víkendu."

Místo Hartiga se do sestavy tlačí Bednář, kterému to v posledních přípravných utkáních střílí. "Je na něm vidět, že o místo moc stojí," věděl Uhrin. Hodně nahoru jde i Polodna, který se pomalu aklimatizoval a ukazuje především úžasný tah na bránu. Obajdin má místo v sestavě v tuto chvíli asi jisté. "Proti Petržalce zahrál velmi dobře, jsem s ním spokojen. Zapadl bez problémů i do kolektivu, určitě pomohlo i přátelství s Janáčkem," všiml si Uhrin. Klinka dle domluvy klubů nemůže za Bohemku v Budějovicích nastoupit. 

Sestava: Holec - Lesák, Janáček, Obermajer, Třasák - Baláž, Rajnoch, Melecký (55. Szabó), Zoubek (78. Koukal) - Obajdin (70. Polodna), Bednář.