Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Ideálním sestavám vládli Janáček, Rajnoch a Kisel

Soutěžní anketa, ve které jste mohli radit trenéru Uhrinovi ideální sestavu pro jarní boje, je u konce. Podle vašich hlasů se vyprofilovala velice zajímavá a domnívám se, že i silná sestava, která by při odpovídající formě měla záchranu v soutěži zvládnout. Přestože to dlouho vypadalo, že dokonce dva hráče nevynechá nikdo z vás a získají tak plný počet hlasů, nakonec se tak nestalo a tak nikdo z fotbalistů se neobjevil ve všech čtyřiceti sestavách, které se sešly. Nejčastěji nominovaným hráčem se stal stoper Libor Janáček, jenž na hlasovacím lístku chyběl jen jednou...

Ideálním sestavám vládli Janáček, Rajnoch a Kisel

Brankáři:
Na tomto postu je po odchodu Čontofalského zřejmě jasno. I u vás je jednoznačnou jedničkou Peter Holec, jen tři hlasy mu odebral David Šimon. Štěpán Kolář se v ideální sestavě neobjevil ani jednou.

Obránci:
V obraně vládne Libor Janáček. Tohoto bojovníka dělil jediný hlas od absolutní účasti ve všech sestavách a stal se tak hráčem, kterého chcete v základní sestavě vidět nejvíce. Levou stranu obrany má u vás předplacenou Martin Třasák, pravou posila z Hradce Michal Lesák. Velký souboj o místo vedle Janáčka svedl Míra Obermajer s Lubošem Kozlem, nakonec o jediný hlas zvítězil fotbalista, který už šestý rok obléká zelenobílý dres.

Záložníci:
Dlouho to vypadalo, že mladík Honza Rajnoch bude ve všech zaslaných sestavách, až 37. a 40. sestava v pořadí rozhodla, že se tak nestane. Přesto je 38 nominací vynikajícím úspěchem pro tohoto nadějného fotbalistu, jenž přišel v zimě ze Sparty. Stejný počet nominací obdržela i hvězda Bohemky Karol Kisel, třetím nejčastěji uváděným záložníkem byl David Zoubek. Do záložní čtveřice proklouzl ještě Marcel Melecký.

Útočníci:
Jistotou na hrotu by měl být Josef Obajdin, který chyběl pouze ve čtyřech nominacích. Uvidíme, zde se vedle něj postaví Lukáš Hartig, kterého jste si na tomto postu také s obrovským náskokem zvolili. Pokud Lukáš odejde do Ruska, rozhodovali byste se zřejmě mezi Alešem Bednářem a Michalem Polodnou, oba získali shodný počet pěti nominací.

 
Ideální sestava pro jaro 2003 podle hlasování čtenářů:
(celkem 40 sestav)

Holec (37 nominací)

Lesák (32), Obermajer (23), Janáček (39), Třasák (34)

Kisel (38), Rajnoch (38), Melecký (16), Zoubek (31)

Obajdin (36), Hartig (34)


Náhradníci:
Brankáři: Šimon (3), Kolář (0)
Obránci: Kozel (22), Švejdík (10)
Záložníci: Koukal (12), Baláž (9), Szabó (8), Strnad (5), Dvořák (2)
Útočníci: Bednář (5), Polodna (5), Klinka (1)

Vylosované tipující, kteří získají suvenýry Bohemky, oznámíme později.