Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Kozel, Holec a Obermajer na marodce

V přípravném zápase proti Slavii se neobjevili tři zkušení hráči zadních řad – brankář Peter Holec a stopeři Luboš Kozel (na snímku debatuje s Bejblem) a Miroslav Obermajer. Všichni tři mají zdravotní potíže a celý týden netrénovali. Holec je nemocný, Obermajer se po utkání s Hradcem zotavuje se zranění kotníku a Kozlův stehenní sval po dlouhodobém zranění raději odpočívá. Pro utkání v Ostravě by však měli být v pořádku.

Kozel, Holec a Obermajer na marodce

 Proti Slavii se naopak do sestavy vrátil Josef Obajdin  a v tradičním stylu odehrál 1.poločas, příliš toho nenaběhal, ale s přehledem z první rozdával přihrávky. V útoku ho ve druhé půli vystřídal další rekonvalescent Klinka. Ten se stával často terčem Uhrinových výtek. „Klinka, pohyb!,“ rozléhalo se často stařičkým Edenem. Druhým fotbalistou, se kterým nebyl trenér Dušan Uhrin ml. viditelně spokojen, byl Ondřej Szabó. „Ten Szabó se snad nikdy neotočí dopředu,“ ozývalo se z lavičky Bohemians.

„Chtěli jsme si některé věci vyzkoušet, ale konkrétně raději nebudu nic říkat,“ mlžil po zápase Uhrin. Testem zřejmě prošli krajní obránce Baláž, který ale o přestávce střídal kvůli potížím se svalem. Velmi dobře se jevil také brankář Šimon. Perfektně četl hru, často vybíhal, překvapil ho jen přímý kop Müllera. Při tvrdé střele se ani nehnul a jen klekl na kolena.

„V 1.poločase jsme měli několik slibných šancí, škoda, že jsem je neproměnili. Po přestávce už to bylo o něco horší, přesto jsem s výkonem spokojen,“ hodnotil utkání Dušan Uhrin.