Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

V neděli je třeba potvrdit body z Boleslavi

Ozdobeni skalpem Mladé Boleslavi a s vytčeným cílem postupu do nejvyšší soutěže nastoupí Bohemians v neděli do zápasu proti Pardubicím. Jak výsledek z posledního kola, tak postupové ambice, bude však třeba potvrdit hned v dalším zápase a tím je klání s mužstvem Pardubic.<br> FK AS Pardubice je naším sousedem v tabulce, když pouhý bod za Bohemkou sídlí na jejím sedmém místě. Po čtyřech jarních odehraných kolech si obě mužstva de facto vyměnila své podzimní pozice, neboť po podzimu byla Bohemka v tabulce o bod pozadu právě za Pardubicemi.

V neděli je třeba potvrdit body z Boleslavi

Pardubičtí fotbalisté mají v průběhu jara prozatím padesátiprocentní úspěšnost, když vítězně zvládli oba domácí zápasy, a to s Kladnem a Olomoucí B, naopak  s prázdnou se Pardubičtí vraceli jak ze Sparty B, tak z Kunovic. Právě dvě nevydařená jarní vystoupení na cizích hřištích poněkud pošramotila do té doby výbornou bilanci Pardubic na půdě soupeřů, ale stále je tým z východu Čech pátým nejúspěšnějším týmem soutěže, měřeno právě výsledky dosaženými venku. Do jarní části soutěže vstoupilo mužstvo FK AS Pardubice posíleno především v útočné vozbě, a to konkrétně Petrem Krutým se zkušenostmi z Viktorie Žižkov a Slovanu Bratislava a Tomášem Kučerou, který do Pardubic doputoval přes Slavii, Žižkov, Příbram a Plzeň a má na svém kontě již 147 ligových utkání.

Z výše uvedeného vyplývá, že soupeře není radno podcenit, ale adept postupu se nesmí zaleknout žádné překážky, přičemž optimismu do žil dodává i výsledek podzimního zápasu, kdy Bohemka získala v Pardubicích tři body za vítězství 2:0 po brankách Baláže a Střihavky.

Obvykle za Pardubice nastupuje tato jedenáctka: Šimon - Josef Kaufman, Vrba, Němeček, Palát - Pazdera, Kaciáň, Bakeš, Krutý - T. Kučera , Bukač.