Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Byl to jasný gól, potvrdil střelec Slezák

Běží 52. minuta - Rosický rozehrává rohový kop, míč se dostává k Daliboru Slezákovi, který hlavičkou prodlužuje za sebe. Zásah domácích obránců už přichází pozdě, asistent sudího Urban vidí míč za brankovou čárou a běží s praporkem k půlicí čáře. Avšak ve vápně závar nekončí - obránci vykopli míč z branky, Bohemka dále dobývá svatynidomácích. Až po pěti vteřinách píská hlavní sudí Kocourek - je to gól. Bohemka vyrovnala na 1:1. "Byl jsem přesvědčený o tom, že je to jasná branka. Hned jsem se radoval," říká autor vyrovnácího gólu Dalibor Slezák. Jeho slova dokazují i fotografie v tomto článku.

Byl to jasný gól, potvrdil střelec Slezák

Byla to hodně netradiční situace. Nikdo na stadiónu nekřičel "góóól", ačkoliv na tribunách byly čtyři stovky fanoušků Bohemians. Ani hráči se neradovali a ještě dohrávali celou akci. Až si hlavní sudí všiml signalizace asistenta, pískl a ukázal do středu hřiště. Na hřišti i v hledišti propukla velká radost. Bohemka vyrovnala na 1:1. "Snažil jsem se Nešporovu hlavičku prodloužit na zadní tyč a vyšlo to. Míč už byl zhruba dvacet čísel za čárou. Nepochyboval jsem o tom," prohlásil Slezák po utkání.

Ani hlasatel na stadiónu nevěděl, kdo byl střelcem branky, což se snažil vyřešit originálním způsobem. "Střelec branky ať se přihlásí," vyhlašoval do reproduktorů. Odpovědí byl jen smích diváků. Nakonec hlasatel vyřešil situaci slovy: "Bohemians vyrovnali na 1:1."