Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Bohemka bez Rosického a Vágnera

Blíží se konec sezóny a sčítají se karetní hříchy fotbalistů. Za čtyři žluté nemůže hráč nastoupit v jednom utkání, za osm žlutých už je to ve dvou zápasech. Na toto pravidlo doplatila zimní posila Bohemky Jiří Vágner. Z Jablonce si přinesl slušnou karetní sbírku a v Bohemce už jen zkompletoval sérii na osm žlutých karet. Kvůli tomu Vágner chyběl v utkání s Náchodem a bude chybět i v sobotu v Chomutově. Navíc v posledním zápase byl vyloučen Jiří Rosický. Disciplinární komise mu uložila podmíněný trest na jedno utkání, ale Rosický přesto hrát nebude. "Je zraněný. Trápí ho břišní sval," říká trenér Zbyněk Busta, který tak musí vyřešit otázku středního záložníka.

Bohemka bez Rosického a Vágnera

Vágner s Rosickým - to je jistota na postu středního záložníka. Od začátku jara se oba na tomto postu střídali, teď oba chybí. "Musíme to vyřešit, ale věřím, že to na výkonu znát nebude. Jsou dvě varianty - buď se posune Pávek na post předstopera nebo tam nasadíme Růžičku," říká trenér Busta. Pávek defenzivního záložníka hrál už proti Náchodu. Ve druhém poločase se na tento post přesunul po vyloučení Rosického. "Obranu jsme stáhli na tři obránce a Pávek hrál na předstoperu," doplňuje kouč. V případě, že by se Pávek posunul do zálohy, vrátí se na stopera zkušený Tomáš Freisler.

Další změny v sestavě Busta neplánuje, i když Bohemka hraje proti nejslabšímu soupeři v ČFL. "Nic nepodceňujeme. Chomutovu už o nic nejde, bude hrát uvolněně. My musíme utkání rychle rozhodnout," varuje Busta. Klokani odehrají v sobotu dopoledne utkání v Chomutově a pak mají týden na přípravu před zápasem se Střížkovem. "Rosický už by měl začít trénovat, takže na Střížkov bude připraven," uklidňuje fanoušky Busta. Zápas v Chomutově začíná v sobotu v 10:15. Sledujte Virtuální ďolíček a přímý přenos Rádia Bohemka.