Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Všichni jsou připraveni, hlásí Busta

Fotbalisté Bohemians doléčují poslední šrámy a chystají se na neděli. Ve čtvrtek si hráči užívají volna, v pátek a v sobotu je ještě čekají tréninky. "Rosický má ještě problémy s břišními svaly, Diana trochu trápí tříslo. Ve středu vynechali trénink, ale v pátek už snad budou v pořádku. Nikdo další problémy nemá," popisuje kouč Zbyněk Busta zdravotní stav kádru. Klokani se připravují na zápas se Střížkovem bez nějakých zvláštností. "Je to pro nás mistrák jako každý jiný. Jen chceme dát fanouškům vítězství, to by byl dobrý dárek," říká Busta. Zápas se Střížkovem začíná v neděli v 17 hodin.

Všichni jsou připraveni, hlásí Busta

Fanoušci berou soboj hodně prestižně, trenér Busta nemusí hráče ani motivovat. "Nažhavení jsou dost. Nesmíme z toho dělat zápas o bytí a nebytí. Pak by to mohlo mít ještě horší dopad. Teď jsou kluci dobře motivovaní. Většina z nich si koupila almanachy a DVD z podzimu. Moc dobře vědí, o čem je souboj Bohemky a Střížkova. Nemá cenu to hrotit dalšími vyhlášeními," říká Busta.

Bohemka ztrácí na Střížkov šest bodů, ale má dva zápasy k dobru. Střížkov hraje na jaře velmi dobře. Často zahrává pokutové kopy už v úvodu zápasu. V posledních utkáních se to stalo například v Prachaticích a doma s Jabloncem. Soupeři Střížkova také často dohrávají v deseti. Trenér Busta ale vyzdvihuje především fotbalové kvality soupeře. "Viděli jsme je dvakrát. Velmi dobře hrají vzadu, mají dobrou organizaci hry, což plyne z toho, že za Střížkov hraje hodně zkušených fotbalistů. V útoku je nebezpečný Zoubek," vypočítává Busta soupeřovi zbraně.

Největší zbraní domácích budoud diváci. Čeká se vyprodaný stadión. V současné době zbývá několik jednotlivých lístků na hlavní tribunu, největší nápor na vstupenky k stání se očekává před zápasem. Přijďte včas, ať stihnete velké fotbalové představení.