Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Hráči jsou bez prémií, ale mají naději

Vítězství v Českých Budějovicích opět povzbudilo fanoušky i fotbalisty Bohemians. Po ostudném výkonu proti Příbrami trenér Zbyněk Busta udělal změny v sestavě a dovedl tým ke třem bodům. Poprvé od první minuty nastoupil Ivan Hašek, nejmladší syn slavného internacionála. Právě po jeho přímém kopu dala Bohemka jediný gól utkání. "Ivan zápas zvládl. Zahrával většinu standardních situací, dobře se pohyboval. Je velkým příslibem," říkal po utkání trenér Zbyněk Busta. Hašek nahradil v sestavě defenzivního záložníka Rosického.

Hráči jsou bez prémií, ale mají naději

Po středečním domácím utkání s Příbramí trenér Busta přistoupil k tvrdým trestům. "Hráči hrají až do konce sezóny bez prémií. Pokud vybojují druhé místo, prémie se jim zpětně vyplatí," říká Busta. Prémie hráči dostávají k základním platům za vítězství a remízy. "Navíc jsme rozdali pokuty od dvou do deseti tisíc," přidává Busta další sankci, která postihla mužstvo po utkání s Příbramí. "Podali jsme velmi špatný výkon. Nelze se vymlouvat na únavu. I když byli hráči unavení, měli hrát úplně jinak."

V Českých Budějovicích došlo k zlepšení a především se vyhrálo. "Naděje na postup tady stále žije. Nic nezvdáváme předem. Teď hrajeme v Čáslavi, to bude další klíčový zápas," prohlašuje Busta. Zápas v Čáslavi začíná ve středu v 17 hodin.