Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Tříbrankový Dufek napodobil starší dorostence!

Ve 26.kole České ligy mladšího dorostu porazili fotbalisté Bohemians 1905 celek Chomutova jednoznačně 5:0, když ve druhém poločase Dufek nastřílel čistý hattrick!

Tříbrankový Dufek napodobil starší dorostence!

Chomutov však byl v prvním poločase vyrovnaným soupeřem. Nebýt rychlého gólu Pivarníka z 11.minuty, tak by průběh utkání mohl být zcela jiný. Domácí tým dobře kombinoval, ale díky několika zákrokům brankáře Macery nezužitkoval herní převahu v gól. O přestávce, po trenérské bouřce, nastoupila zcela vyměněná Bohemka. Již během dvou minut mohl Dufek načíst svůj čistý hattrick, aby se připojil ke kamarádům Morávka a Laušmana ze staršího dorostu. V 62.minutě vystřelil nádhernou střelu, kterou domácí gólman včas nezaregistroval a inkasoval potřetí. Hned po hvizdu a skvělé souhře zelenobílých v čele s kapitánem Bustou, Dufek dokonal jednoznačnou převahu vršovického týmu! Dvanáct minut před koncem zápasu se dočkal i Filip Busta, který pátým gólem uzavřel druhou půli a tím i celý match.

Chomutov - Bohemians 1905 0:5 (0:1)
Branky:
11´ Pivarník, 47+62+64´ Dufek, 78´ Busta
Počet diváků: 10

Bohemians 1905: Macera - Škornička, Jakobovský, Kočí (41´ Krejča), Busta (K) - Šimon (41´ Novák), Holzknecht (84´ Coufal), Dvořák, Pivarník (51´ Lehovec) - Dufek, Koch


Ostatní zápasy 26.kola ČLMD:

Meteor Praha - Sparta Praha B 1:5
Nový Bydžov - SIAD Most 1:0
Motorlet Praha - Viktoria Plzeň 0:4
Mladá Boleslav - Blšany 4:1
Liberec - Hradec Králové B 2:0
Slavia Praha B - Jablonec 97 3:1
Č.Budějovice B - AS Pardubice

0:3


převzato z http://www.kenguru.cz