Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Čtyři branky před turnajem v Německu!

Po vítězství starších dorostenců nastoupili mladší fotbalisté k zápasu 27.kola České ligy mladšího dorostu, aby pokořili soupeře z jihu Čech 4:0! Tři góly padly z kopaček našich útočníků.

Čtyři branky před turnajem v Německu!

Začátek zápasu byl ovšem ze strany vršovických hochů nervózní. Kombinace vázla a domácí trenér musel často zvyšovat hlas. Vysvobození přišlo až v závěru první půle, když během jedné minuty skórovali Novák a Pivarník. Honzův přímý kop, který byl zahráván zhruba z 18.metrů, doplachtil nádherně k šibenici a od tyčky se míč dostal poprvé do jihočeské branky. Neuběhla ani půl minuta, když naši borci vybojovali ihned po rozehrání českobudějovických balón, který René usměrnil k pravé tyči Průchovi svatyně.

Druhý poločas začali vršovičtí sympaticky - "bago" v podání dvojice obránců Krejča-Škornička, zakončené kapitánem Filipem Bustou, potěšilo nejenom diváky od Botiče. Ve 47.minutě se krásně uvolnil Ondra Koch, který obešel i nejistého Průchu a do odkryté branky skóroval mezi dva obránce na 3:0! Pavel Dufek, borec z posledních dvou utkání, se o dvě minuty později předvedl nádhernou střelou k tyči, která skončila, již po čtvrté, v brance jihočeských dorostenců.  Nasazení Filipa Rýdla za Michala Holzknechtla přineslo další oživení hry, avšak nepřineslo gólový efekt. V 56.minutě, po nezaviněném zákroku, byl zraněn střídající Šimon, který utrpěl lehký otřes mozku a byl po utkání odvezen sanitkou do nemocnice.

I mladší dorostenci poděkovali svým věrným fanouškům za jejich podporu - dnešní den přinesl celkem sedm gólů, aby domácí duo brankářů Havránek-Mecera ani jednou neinkasovalo!

Fotbalisté mají nabitý týden, ve středu hrají ligu s Mladou Boleslaví a již v pátek odjíždějí na fotbalový turnaj do Manheimu, držíme palce!


Bohemians 1905 - Č.Budějovice B 4:0 (2:0)
Branky: 32´ Novák, 33´ Pivarník, 47´ Koch, 49´ Dufek
Diváků: 100

Bohemians 1905: Mecera - Škornička, Jakobovský, Krejča, Busta (K) - Koch, Holzknechtl (49´ Rýdl), Dvořák, Pivarník (41´ Lehovec) - Novák (41´ Šimon - 58´ Kočí), Dufek


Ostatní zápasy 27.kola ČLMD:

Liberec - Meteor Praha 4:2
AS Pardubice - Mladá Boleslav 0:0
Blšany - Slavia Praha B 0:5
Jablonec 97 - Motorlet Praha 3:0
SIAD Most - Sparta Praha B 2:0
Hradec Králové B - Chomutov 8:0


převzato z http://www.kenguru.cz