Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Pohár ČMFS: ve čtvrtek do Dvora Králové

Bohemka vstupuje do Poháru ČMFS ve čvrtek 6. září ve Dvoře Králové. Divizní tým se na Klokany chystá a pro místní bude zápas s Klokany velkým svátkem. V loňském roce Dvůr Králové vypadl ve 2. kole se Spartou po porážce 2:5, ale proti pozdějšímu vítězi poháru dokázali hodinu držet krok a předvedli velmi sympatický výkon. "I přes několik absencí chceme postoupit do dalšího kola," říká před utkáním sportovní manažer Bohemians Zbyněk Busta, který se musí obejít bez dvojice stoperů Pávek - Lukáš a bez stále nevyléčeného útočníka Bálka. Utkání ve Dvoře Králové začíná ve čtvrtek v 17 hodin.

Pohár ČMFS: ve čtvrtek do Dvora Králové

Bohemians se přes brány 2. kola ČMFS dostali naposledy před čtyřmi lety, teď jsou znovu jako prvoligoví nasazeni. Ovšem Dvůr Králové v minulých dnech prokázal velmi dobrou formu, když porazil Čelákovice 5:1. Soupisku pro letoší ročník tvoří zkušené opory z Hradce Králové Martin Tomek, Pavel Král a Jan Brendl. Z blízké Jaroměře dojíždějí Jan Holub a Jan Huňák, z Trutnova jsou Martin Kruliš a Jan Míl. Dvůr Králové je po pěti kolech na čtvrtém místě divize C.

O fotbal je ve Dvoře Králové velký zájem. Stadion pro několik tisícovek diváků zažil několik velkých návštěv. V roce 2004 sledovalo utkání poháru ČMFS s Libercem 2500 fandů. Na podzim 2005 přišlo na velmi vydařený duel se Slavií Praha 3550 diváků a vrcholem byl 30. srpen 2006, kdy skvělý zápas se Spartou Praha (2:5) sledovalo 4250 diváků! Místní fotbal zároveň slavil sté výročí od založení klubu a podobný zájem se dá očekávat i tentokrát při utkání s Bohemians. Fanoušci Klokanů přijedou na východ Čech v hojném počtu a těší se na svátek fotbalu.