Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

U17: 25. ročník Bican cupu již tento víkend

Po memoriálu Dr. Václava Jíry je na programu další z dorosteneckých turnajů honosících se zvučným názvem. Tentokrát se jedná o  25. ročník tradičního Bican Cupu, který pořádá Slavia Praha na umělé trávě v hale v Edenu (vedle zimního stadionu). Turnaj se odehraje o víkendu 15. a 16. 12. a všichni fanoušci Bohemians jsou na něj srdečně zváni. Přijďte vytvořit našim mladým nadějím domácí kulisu.

U17: 25. ročník Bican cupu již tento víkend

Mezinárodní turnaj si během své historie  již vybudoval velkou prestiž. Každoročně se do Prahy sjíždí nejen česká špička, ale přední týmy z řady evropských zemí. Na počátku své dospělácké kariéry se v něm představila řada v budoucnu velmi úspěšných hráčů, za všechny lze jmenovat  Tomáše Rosického. Určitě se tedy bude na co dívat. Turnaj se letos hraje druhým rokem na nejnovější umělé trávě. Ta je v hale v Edenu položena speciálně pro tuto příležitost, samozřejmostí jsou i mantinely kolem hřiště. Zápasy se budou hrát 2 x 15 minut.

Na turnaji se představí celkem 8 mužstev dorostenecké kategorie do 17 let. Týmy jsou rozděleny do dvou základních skupin a ve skupině B nechybí ani výběr týmu Bohemians 1905, který se postupně utká se Spartou Praha, Borusií Mönchengladbach a týmem MŠK Žilina. Ve skupině A startuje pořádající Slavia Praha společně s Honvédem Budapešt‘, FC Nitra a Jahn Regensburg. V sobotu jsou na programu zápasy ve skupinách a v neděli finálová vyřazovací část, do níž postupují všechny celky.

Bohemka vstoupí do turnaje v sobotu v 9:40 zápasem se Spartou Praha. Ve 14:20 je na programu souboj s německou Borusií Mönchengladbach a účinkování ve skupině zakončí naši dorostenci zápasem se Žilinou, který startuje v 17:20. Návštěva turnaje, tak může posloužit jako dokonalý předkrm před Vánocemi s Klokanem. Pevně věřím, že si někteří z Vás cestu do Edenu najdou.

Sobotní program se Vám pokusí zpestřit i výběr fanoušků Bohemians, který nastoupí v 11:40 k exhibičnímu zápasu proti výběru fanoušků Slavie. Podařilo se nám sestavit kvalitní výběr, a tak pevně doufáme, že výhra se bude stěhovat do Ďolíčku. Přijďte se přesvědčit.

Sobotní zápasy Bohemians 1905:
  9:40 Sparta Praha
14:20 Borussia M´gladbach
17:20 MŠK Žilina

Bonus:
11:40 Slavia Praha fans vs. Bohemians 1905 fans

Podrobnější informace a „jízdní řád“ turnaje naleznete na adrese: www.bicancup.cz