Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Novinky ve fanshopu a výrazné slevy

Fanshop Bohemians na stadionu v Ďolíčku doznal určitých změn a bude se nadále měnit i podle přání fanoušků. Dle zájmu se upravila otvírací doba, která je nyní v pondělí a v pátek od 11 do 17, v úterý a ve čtvrtek od 12 do 18 a ve středu od 13 do 19. „Vycházíme ze zkušeností, které máme za poslední měsíce, vždycky se s tím dá ještě pracovat. Po šesté hodině užchodí minimum lidí, i pro ně máme otevřeno ve středu do sedmi hodin,“ říká nový vedoucí fanshopu Jakub Havrda. Ve fanshopu naleznete už i dresy Bohemians všech velikostí a také výrazné slevy na oblečení UMBRO

Novinky ve fanshopu a výrazné slevy

„Chceme, aby se fanshop vyvíjel i po diskusi s fanoušky. Ti například navrhli cyklistické dresy a ty už půjdou do výroby. K tomuto účelu zřídíme i diskusní fórum, kde budeme sbírat náměty od fanoušků na suvenýry,“ dodává ředitel klubu Lukáš Přibyl. Fanshop má i novou emailovou adresu fanshop@bohemians1905.cz. Na ní můžete posílat jakékoliv dotazy a Jakub Havrda vám ochotně odpoví.
Do fanshopu dorazily dresy UMBRO všech velikostí. Pro jarní část soutěže se tak můžete vybavit už oficiálním dresem Bohemians 1905, navíc do 3 dnů vám dres potiskneme jakýmkoliv nápisem nebo číslem (cena potisku: jen číslo 130 Kč, číslo a jméno 250 Kč). Hitem Vánoc se staly dětské minidresy, které jsou z kolekce, ve které Bohemka bude hrát v příští sezoně. Oblečení UMBRO je navíc nyní výrazně zlevněno. Až 50% ceny ušetříte, když si koupíte oblečení a obuv od firmy UMBRO ve fanshopu na Bohemians.

Další akce se týká kalendáře na rok 2008. Každý, kdo si koupí dres Antonína Panenky nebo Karola Dobiaše, dostane kalendář zdarma. Nabídka platí do prvního jarního zápasu s Plzní. Ve fanshopu naleznete i další nové suvenýry. „Fanshop se postupně zaplňuje objednávkami, které jsme udělali na přelomu roku. Bude nová kolekce textilu i drobné dárkové zajímavosti,“ upřesňuje Jakub Havrda, kterého každý den můžete ve fanshopu potkat. Mezi perličky poslední doby patří lednice ARDO v barvách Bohemians i s velkým klokanem v popředí. Ideální do bohemácké hospody…

Fanshop chystá i další novinky na internetu. „Připravujeme eshop, který bychom měli spustit v průběhu jarní části. Vše bude vyvedeno v grafice nových stránek Bohemians a fanouškům by se tak měl opět zlepšit přehled o nabízeném zboží,“ doplňuje Jakub Havrda. Návštěva fanshopu se vyplatí i nyní. Ve fanshopu probíhá předprodej na utkání s Viktorií Plzeň, můžete spatřit již instalované nové umělé osvětlení a ještě nakoupit se slevou. Každá koruna utracená ve fanshopu na Bohemians jde na chod klubu. Suvenýry Bohemky můžete zakoupit i v centru města v Myslíkově ulici, kde do zeleno-bíla oděn i obchod firmy Calcio.

NOVÁ OTEVÍRACÍ DOBA - FANSHOP BOHEMIANS
Pondělí a pátek  11-17
Úterý a čtvrtek  12-18
Středa  13-19