Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Ondrův stav se zlepšuje, je to bojovník!

Talentovaný obránce starších žáků měl dnes návštěvu z Bohemky

Ondrův stav se zlepšuje, je to bojovník!

Zdravotní stav Ondry Jelínka, který leží po dvojité operaci ve Fakultní nemocnici v Motole se již zlepšuje a dnes přivítal na lůžkovém oddělení návštěvu z klubu Bohemians 1905 vedenou ředitelem klubu Lukášem Přibylem a Josefem Jindřiškem, Ondrovým nejoblíbenějším hráčem.

Hned v úvodu setkání se Ondra pochlubil, že už zanedlouho opustí nemocniční pokoj. "Nejpozději v neděli bych měl být doma," vyřkl optimisticky vyhlížející myšlenku, na kterou on, celá jeho rodina i Bohemka dlouho čekali.

Ondra, který působí v týmu A-žáků obdržel od klubu pár dárků. Potěšen byl zejména dvojicí zarámovaných obrazů. Na jednom z nich se objevuje s Josefem Jindřiškem. Fotka pochází ze společného focení do magazínu Klokan. Na druhém snímku je zobrazen napěchovaný kotel Bohemky, který při zápase s Libercem vyjádřil sounáležitost s Ondrou choreem, na kterém stálo: "DRŽ SE ONDRO".

Drobné dárky dorazily i z německého Gelsenkirchenu, kde působí odchovanec Bohemians Jan Morávek. "Mori" poslal Ondrovi Vánoční kalendář, podepsané kartičky od všech hráčů Schalke 04 a reprezentační kšiltovku, se kterou byl na mistrovství světa dvacetiletých v Egyptě.

Ondřej měl při návštěvě velmi dobrou náladu a často mluvil o svém návratu na trávník. Ptal se, kdy jeho tým jede na soustředění a poté co dostal odpověď, že 6. února, byla na něm viditelná úleva: "Uffff, tak to stíhám," vyhrkl Ondra s velkou radostí a hned se mu rozzářily oči. Mimo jiné tím dal i najevo, jak je to obrovský bojovník a jakou má obrovskou vůli po návratu do zeleno-bílého dresu.

Ondrovi i nadále držíme palce a těšíme se na jeho přítomnost nejen na trávníku, ale i v kabině A-týmu, kam dostal pozvánku. Zatím sice pouze jako návštěvník, ale v budoucnu...kdo ví?
"To se moc těším, to je parádní," sdělil vršovické návštěve své rozradostnění.

DRŽ SE, ONDRO!